O nama

O FIRMI FRIGOŠPED

Preduzeće Frigošped je osnovano 1987.godine kao samostalno autoprevozničko društvo na čelu sa Mustafom Čauševićem, nastavljajući dugogodišnju porodičnu tradiciju koja datira još iz 1900. godine.

Prve godine rada usluge transporta su se obavljale pretežno na domaćem tržištu, a nakon toga preduzeće se specijalizuje za pružanje usluga međunarodnog transporta. Prateći evropske standarde u transportu, preduzeće se iz godine u godinu razvijalo i svoje poslovanje širilo s potrebama i zahtjevima tržišta.

Put našeg preduzeća ide ka zadovoljstvu kupca, pružanju kvalitetne i efikasne usluge.

Stručnost i dugogodišnje iskustvo osnove su našeg poslovanja, a kvalitetom i profesionalnošću osiguravamo najpovoljnije uvjete organizacije MEÐUNARODNOG i SPECIJALNOG TRANSPORTA .

Dugi niz godina bilježimo uspješno poslovanje FRIGOŠPEDA , kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu.

Dugogodišnje iskustvo, odličan vozni park, profesionalni i kvalificirani vozači,te stručno rukovodstvo ključ je našeg uspjeha.

FRIGOŠPED d.o.o. trenutno upošljava 35 radnika. Naš vozni park čini ukupno 30 kamiona marke VOLVO , zapremine 95-120 m, s prosječnom starošću od dvije godine
Slijedeći visoke europske standarde zaštite okoliša vozila su opremljena EURO V, EEV i EURO VI motorima čime udovoljavamo visokim zapadnoeuropskim ekološkim kriterijima u međunarodnom transportu.

 

Naša lokacija

UPRAVA FIRME

Imate neko pitanje? Slobodno nam se javite putem kontakt formulara

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co