Klasični transport

FRIGOŠPED d.o.o. pruža usluge internacionalnog transporta roba što uključuje:

  1.  Klasični transport (Cerada)
  2.  ADR transport (opasne tvari),
  3.  Djelimične i kompletne utovare
  4.  Specijalni (vanredni) transport

Takođe nudimo i USLUGE PRATNJE vanrednih (vangabaritnih) tereta uz obezbjeđenje svih potrebnih dozvola na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Posjeduju i međunarodni certifikat za profesionalno obavljanje djelatnosti (Certificate of Professional Competence).

Kamioni firme FRIGOŠPED d.o.o. svakodnevno se nalaze na području cijele zapadne Europe (Švedska, Danska, Velika Britanija, Holandija, Belgija, Francuska, Švicarska, Njemačka, Austrija …) Napominjemo da sva roba u toku transporta je OSIGURANA.

Naša usluga se odlikuje brzom, kvalitetnom i sigurnom isporukom robe u bilo koji dio Europe što potvrduju zadovoljni poslovni partneri sa kojima imamo dugogodišnju saradnju.

KLASIČNI TRANSPORT

Podrazumjeva otpremu dopremu robe koja se može smjestiti u vozilo: Dužine 13,60 m; Širine 2,5 m; Visine 2,95 m i ne prelazi težinu od 25t.

ADR TRANSPORT

Podrazumjeva prijevoz opasnih tvari. Tvari koje se u toku proizvodnje, skladištenja ili upotrebe mogu ugroziti ljudsko zdravlje, izazvati zagađenje okoliša ili nanijeti materijalnu štetu; dijele su u 9 klasa. Opasnim tvarima smatraju se i sirovine od kojih se proizvode opasne tvari i otpadi ako imaju svojstva tih tvari.

Vozila za prijevoz opasnih tvari – Su motorna i priključna vozila posebno konstruirana za prijevoz pojedine opasne tvari koje udovoljavaju uvjetima propisanim Zakonom o prijevozu opasnih tvari i ADR sporazumom.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co